Presenteren

Presenteren is een vak, geen hobby.

In de gereedschapskist:  klare taal, een heldere stem en een grondige kennis van het onderwerp.

Of het nu een studiedag, een bedrijfspresentatie, een feest of een muziekfestival is,
stijlvol en serieus of wat losser en met een kwinkslag,
de spirit en passie van de klant zo goed mogelijk overbrengen bij het publiek.

Dàt is waar wij voor gaan.

Stef vertelde op B2BnB het verhaal van '350 jaar Kamer van Koophandel in Brugge'. Het werd geen saaie geschiedenisles maar een gebald verhaal. Snedig, to the point, en met een vleugje humor gebracht!

- Ludo Lievens, voorzitter Voka regio Brugge & zaakvoerder Lievens & Co

Stef was moderator en presentator van B2BNB. Hij spitte het thema jong ondernemerschap grondig uit in de voorbereiding en zorgde voor een inhoudelijk en inspirerend panelgesprek met de sprekers op de avond zelf.

- Leslie Cottenjé, voorzitter B2BnB 2013

Stef is zeer professioneel, zowel in zijn voorbereiding als in zijn presentatie. En bovendien heel aangenaam om mee te werken.

- Luc Verhaeghe, conference manager Syntra / SBM

Met het thema wind(molens) als rode draad, gidste Stef ons doorheen de plenaire opening en de plenaire sluiting van onze conferentie. Hij praatte de verschillende sprekers moeiteloos aan elkaar, zorgde er voor dat er geen gaten vielen tussen de verschillende sprekers en leidde een kort panelgesprek in goede banen. De goede voorbereiding was duidelijk, de rustige aanwezigheid van Stef was een essentiële aanvulling op het vlotte verloop van de dag. De flexibiliteit van Stef is een absolute troef.

- David Wemel, stafmedewerker Sinergiek (huis voor sociaal ondernemerschap)

Je klanten een persoonlijke nieuwjaarswens meegeven en op hetzelfde moment iedereen enthousiast aan elkaar voorstellen tijdens die Nieuwjaars-netwerksessie. Hoe doe je dat? Stef Dehullu verwelkomde mee, introduceerde, leidde in, stelde voor en stuurde mee… Met een kwinkslag, heldere stem, standvastige rust. Het was meer dan gewoon presenteren die avond, het was een ruggesteun bij een vlekkeloze organisatie. Hij zorgde mee voor de professionele présence van ons bedrijf.

- Bart Lemey, coördinator-coach Gusto cvba-so